Zoek
Sluit dit zoekvak.

iDEAL
De populairste manier van online betalen in Nederland. Veilig en makkelijk betalen via jouw eigen bank.


Bancontact / Mister Cash

De populairste manier van online betalen in België. Veilig en gemakkelijk betalen via jouw eigen bank.


PayPal

Met een PayPal account kan je extra snel betalen, want je hoeft alleen maar in te loggen. De betaling wordt dan afgehandeld op de website van PayPal.

 

Creditcard
Het is ook mogelijk om met een creditcard te betalen. Wij ondersteunen Visa en Mastercard tot € 2.000,-. Wilt u per creditcard een hoger bedrag dan € 2.000,- afrekenen, neem dan contact met ons op. In verband met de extra kosten rekenen wij 2,7% over de aankoopprijs als extra kosten bij het gebruik van een creditcard.

 

Achteraf betalen (Klarna)
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 10 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.