Search
Close this search box.
For the record

Wij zijn de online platenzaak

Revin Records is opgericht door Hans Schaft en Ronald Oussoren, die beiden een passie voor muziek delen. De passie is omgezet in een online platenzaak dat zich richt op gekleurd vinyl, maar ook op cassettebanden, cd’s en promotie en import (uit landen zoals Japan en Zuid-Amerika). Revin Records is begonnen als online webshop, maar het einddoel is om een winkel te openen voor exclusieve en zeldzame platen.

Hans Schaft is medeoprichter van MadonnaUnderground.com, een Madonna-informatiesite die sinds 2006 online is en samenwerkt met Madonna’s platenlabel en management. Door de jaren heen heeft MadonnaUnderground.com diverse officiële Nederlandse releasefeesten en promoevenementen georganiseerd voor Madonna

Hans bezit ook een grote verzameling vinylplaten, waaronder meer dan 1.000 Madonna-cd’s, vinyl, cassettebanden en andere items. Hiernaast heeft hij een grote verzameling muziek van artiesten variërend van Abba tot Zappa.

Hans en Ronald zijn regelmatige bezoekers van de mega record & cd beurs, eerst in Utrecht en nu in Den Bosch, waar ze op zoek gaan naar collector’s items. Ronald heeft een indrukwekkende achtergrond in logistiek en weet hoe hij een bedrijf moet runnen en nieuwe klanten moet benaderen.

Revin Records zal zich onderscheiden van andere platenzaken door met hart en ziel te zoeken naar collector’s items. Van fan tot fan weten wij hoe we de honger van vinylverzamelaars kunnen stillen. Als iemand iets zoekt, dan zullen wij het waarschijnlijk al hebben of zullen we ons uiterste best doen om het te vinden.